AUTOCENTER

JAGUAR MYYNNIN YHTEYSTIEDOT

Juhani Muurasniemi

Juhani Muurasniemi

AUTOMYYJÄ JAGUAR LAND ROVER

[email protected]
0500 622 231
Juuso Oksa

Juuso Oksa

AUTOMYYJÄ JAGUAR LAND ROVER

[email protected]
040 192 2251
Jakke Rosenlund

Jakke Rosenlund

JAGUAR huollon yhteystiedot

Tampereen AutoCenter Oy
Taninkatu 12, Lielahti, 33400 TAMPERE
Huolto on avoinna arkisin klo 7–17.
Puh. 020 757 1113


AutoCenterissä sinua palvelee valmistajan valtuuttama Jaguar huolto. Meiltä saat ammattitaidolla ja oikealla asenteella kaikki Jaguar-henkilöautosi tarvitsemat huolto- ja korjauspalvelut. Käyttämämme varaosat ovat laadukkaita alkuperäisvaraosia. Sinua ja autoasi palvelee maahantuojan kouluttama henkilökunta ja kaikki työt tehdään aina valmistajan antamien ohjeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Tampereen AutoCenter Oy on vuonna 2002 perustettu vakavarainen omistajavetoinen perheyritys. Kasvumme ja jatkuva kehittymisemme on perustunut vahvaan osaamiseemme ja aidosti asiakasta huomioivaan palveluotteeseemme. Palveluksessamme työskentelee 50 autoalan huippuammattilaista. Myymme vuodessa 1500 ajoneuvoa ja autohuoltomme hoitaa laadukkaasti yli 7000 huolto- / korjauskäyntiä vuositasolla.

AutoCenter on yksityisessä omistuksessa oleva autoliike Tampereen Lielahdessa. Liikevaihtomme on noin 50 miljoonaa euroa ja liiketoimintamme on ollut jokaisena tilikautena kannattavaa.

Keskeisin toimintaamme ohjaava ajatus on se, että autoalalla voi erottautua kilpailijoista positiivisesti vain paremmalla asiakaspalvelulla ja osaamisella – tuotteet ja palvelut ovat kaikilla samat. Tavoitteemme on luoda automyyntiin ja -huoltoon palvelukokemus, jossa korostuu ammattimaisuus ja osaaminen, mutta rennolla ja asiakasta kuuntelevalla otteella.

Panostamme toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Toimintaamme ohjaavat sertifioidut laatu- ja ympäristöjärjestelmät, joista voit lukea lisää täältä.

Yhtenä osoituksena luotettavuudestamme, kehityshakuisuudestamme ja toimintamme laadusta on omistajiemme saama valtakunnallinen Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinto sekä valinta Tampereen vuoden yrittäjiksi.

Olemme pitkän linjan käytettyjen autojen myynnin asiantuntija ja toimimme myös Jaguar Land Rover jälleenmyyjänä ja huoltona Tampereella.

Kokonaisuudessaan palvelumme kattavat tällä hetkellä:

  • käytettyjen autojen myynti
  • ajoneuvojen tuonti tilauksesta / autot saksasta ja ruotsista
  • Jaguar myynti ja merkkihuolto
  • Land Rover myynti ja merkkihuolto
  • kolarikorjaus ja maalamo (kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamokumppani. kaikki merkit, autot ja moottoripyörät.)
  • rahoitus- ja vakuutuspalvelut
  • tax free -ajoneuvojen myynti ja rekisteröinnit ulkomailla työskenteleville asiakkaille
01

TAMPERE: AUTOCENTER OY - Myynti

Taninkatu 12, 33400 Tampere

PALVELUT

  • Myynti

AUKIOLOAJAT

Maanantai- Perjantai: 10:00 - 18:00
Lauantai: 10:00 - 15:00
Sunnuntai: suljettu
01

TAMPERE: AUTOCENTER OY - Huolto

Taninkatu 12, 33400 Tampere

PALVELUT

  • Huolto ja varaosat
  • Osat ja lisävarusteet

AUKIOLOAJAT

Maanantai- Perjantai: 10:00 - 18:00
Lauantai: 10:00 - 15:00
Sunnuntai: suljettu